Prima pagina   Login   Inregistrare    rss Romana English

Noi suntem

Articole

InterActiv

Evenimente

Abonamente

Publicitate

MultiMedia

Galerie

Blog
Despre Ingeri
Intruparea lui Hristos se pare ca a insemnat aparitia unei noi perioade in slujirea ingerilor. Ei vin cu Domnul lor pe pamant pentru a-L sluji in timpul in care se afla el aici.
Ei ii prezic aparitia.
Si intrand ingerul la ea, a zis: “Bucura-te, cea ce esti plina de har, Domnul este cu tine. Binecuvantata esti tu între femei.“ … Si ingerul i-a zis: “Nu te teme, Marie, caci ai aflat har la Dumnezeu. Si iata vei lua in pantece si vei naste fiu si il vei numi Iisus.“ (Luca 1:28,30,31)
Ingerii l-au slujit pe Isus in perioada in care era ispitit si era in agonie.
“Parinte, de voiesti, treaca de la Mine acest pahar. Dar nu voia Mea, ci voia Ta sa se faca.“. (Luca 22:42,43)
Ingerii au proclamat invierea lui Isus si inaltarea.
“Iar Maria statea afara langa mormant plangand. Si pe cand plangea, s-a aplecat spre mormant. Si a vazut doi ingeri in vesminte albe sezand, unul catre cap si altul catre picioare, unde zacuse trupul lui Iisus.“ (Ioan 20:11, 12)
De atunci si pana in zilele noastre, ei sunt spiritele de ajutor ale poporului lui Dumnezeu.
Vedeti sa nu dispretuiti pe vreunul din acestia mici, ca zic voua: “Ca ingerii lor, in ceruri, pururea vad fata Tatalui Meu, Care este in ceruri.“ (Matei 18:10)
Caci mi-a aparut in noaptea aceasta un inger al Dumnezeului, al Caruia eu sunt si Caruia ma inchin. (Faptele Apostolilor 27:23)
Ei se bucura de realizarea vointei lui Dumnezeu.
“Zic voua, asa se face bucurie ingerilor lui Dumnezeu pentru un pacatos care se pocaieste.“ (Luca 15:10)
Ei sunt Gardienii nostri.
“Nu vor veni catre tine rele si bataie nu se va apropia de locasul tau. Ca ingerilor Sai va porunci pentru tine ca sa te pazeasca in toate caile tale. Pe maini te vor inalta ca nu cumva sa împiedici de piatra piciorul tau.“ (Psalmul 90:10-12)

"Sfinti Ingeri, sustinatorii nostri, fratii nostri, sfatuitorii nostri, aparatorii nostri, voi cei care ne luminati, prietenii nostri, ghizii nostri, ajutoarele noastre, protectorii nostri – rugati-va pentru noi!" Maica Tereza
comentarii Adauga un comentariu